close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    جراحی اسلیو در رشت

    بازدید : 47
    دوشنبه 13 تير 1401 زمان : 1:46

    روغن زیتون طلای مایع نامیده میشود زیرا حاوی ترکیبات ضدالتهابی و قوی است که محققان آن را با آسپیرین مقایسه میکنند. افرادی که رژیم مدیترانهای دارند و روغن زیتون، میوه و سبزیها، غلات و گوشت کمچرب میخورند کمتر به دیابت و بیماری های قلبی و عروقی دچار میشوند. هر دوی این بیماریها در پی التهاب در بدن به وجود میآیند. برخلاف کره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را کاهش میدهد. روغن زیتون با انتشار هورمون لپتین اشتها را سرکوب می کند. تحقیقات به تازگی نشان دادهاند، مصرف کره بادام زمینی میتواند اشتها را کم کرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود که مواد قندی کم فیبر مصرف میکند. در ضمن، کره بادام زمینی غنی از چربیهای غیراشباعی است که میتوانند قند خون را تنظیم کنند پس برای تنوع این خوراکی را در صبحانهتان بگنجانید. مصرف زیاد نان سفید نیز میتواند حساسیت بدن به انسولین را کاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی که نان سبوسدار دقیقاً برعکس عمل میکند. به همین دلیل مصرف مرتب این ماده غذایی در رژیم افراد مبتلا به دیابت توصیه میشود.

    چن و مقدر کمی اکسیژن تند. این مواد از اشکال بسیار فشرده غذایی به شمار میآیند. چربیها به دلیل ارزش انرژی زاییشان در جیره غذای از اهمیت ممتازی برخوردارند. ارزش انرژیزایی آنها معادل دو برابر قندها یا پروتئینها و معادل ۹ کالری به ازای هر گرم چربی است. در شرایط طبیعی حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کالری مورد نیاز روزانه باید از چربیها تأمین شود، لذا برای یک جیره غذای معمولی ۶۵ تا ۹۰ گرم چربی مورد نیاز خواهد بود. چنانچه نیاز به کالری افزایش یابد ۳۰ تا ۳۵ درصد انرژی کل از طریق چربیها خواهد بود. چربیها علاوه بر نقش انرژی زایی، در ساختمان سلولها نیز شرکت دارند. منشأ چربیهای بدن، خارجی و داخلی است. ۱-منشأ خارجی چربیها از مواد غذایی هستند. روازنه به طور متوسط، ۱۰۰ گرم چربی از این راه وارد بدن میشود که اغلب به صورتتری گلیرسید است. تری گلیسریدهای حیوانی حاوی اسیدهای چرب اشباع شده وتری گلیسریدهای گیاهی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع شده میباشند.

    این یک چرخه ناسالم به سمت سیروز کبدی یا همان نابودی کل کبد است. همچنین فردی که به کبد چرب مبتلا می شود، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را در خود افزایش می دهد. نکته مهم در مورد این بیماری این است که بتوانید آن را در مراحل ابتدایی شناسایی کرده و به درمان کبد چرب اقدام کنید. برای شناسایی کبد چرب حتما باید در مورد انواع این بیماری اطلاعات داشته باشید. کبد چرب از منظرهای مختلفی دسته بندی می شود. این دسته بندی ها کمک می کند تا نوع و سطح بیماری مشخص شده و پزشک معالج یا متخصص طب سنتی بتواند ساده تر به روند درمان آن کمک کند. اگر آماده مبارزه با بیماری خود هستید، بهتر است اطلاعات خود را در مورئد انواع کبد چرب بیشتر کنید تا هم تشخیص ساده تری داشته باشید و هم به خطرات احتمالی آن پی ببرید. کبد چرب از نظر منشاء ابتلا به دو دسته کلی تقسیم می شود. این دو دسته بندی، بیماران را به طور کامل از هم جدا کرده و روند درمان کبد چرب آن ها از نظر پزشک کاملا با یکدیگر متفاوت در نظر گرفته می شود.

    استاتین ها گروهی از داروها هستند که بیشترین تجویز را برای کاهش کلسترول خون به خود اختصاص داده اند. استاتین ها مسیر ساخت کلسترول توسط کبد را مسدود می کنند بنابراین سلول های کبدی تهی از کلسترول می شوند و نهایتاً باعث می شود که کبد کلسترول را از خون برداشت و جمع آوری کند. همچنین استاتین ها به جذب مجدد کلسترول از رسوب های موجود در دیواره شریان ها کمک می کند و بدین شکل بیماری شریان های کرونری را از بین می برد. استاتین ها عبارتند از : آتروواستاتین، فلوواستاتین،لواستاتین،پراواستاتین، رسوواستاتین و سیمواستاتین. کبد شما از کلسترول برای ساخت اسیدهای صفراوی استفاده می کند؛ اسیدهای صفراوی مواد مورد نیاز برای هضم هستند. این داروها از طریق باند شدن به اسیدهای صفراوی،کلسترول را کاهش می دهند؛ چرا که کبد را مجبور به استفاده از مقادیر بیشتر کلسترول برای ساخت اسیدهای صفراوی بیشتر می کنند که نهایتاً سطح کلسترول را در خون کاهش میدهند.


    بیماریهای خود ایمنی

    جویدن آن بوی بد دهان را از بین میبرد

    نمک اپسوم برای نقرس

    افزایش ادرار

    مواد مغذی

    1 تا 3 سالگی میزان مصرف 8 میکرو گرم

    مصرف سیگار را ترک کنید
    میزان نوشابه های قنددار و آب میوه ها را کم کنید. چربی های اشباع را جایگزین قند نکنید. میزان قند غذا را خودتان تنظیم کنید. نوشته های روی مواد غذایی را چک کنید که چه میزان قند دارند. از مصرف غذاهای آماده خودداری نمایید. از ساده ترین راه ها برای ارضای میل به شیرینی جات استفاده کنید. میزان دسر مورد علاقه خود را کم کنید. این که بیماران دیابتی میزان قند مصرفی خود را کنترل کنند، بخشی از قضیه است. طبق نظریه متخصصان تغذیه، برنامه غذایی هفتگی دیابتی ها در درجه اول باید سبب حفظ تعادل قند خون در بدن گردد. برای داشتن چنین برنامه ای، اطلاع از مواد غذایی مفید و مضر برای دیابتی ها الزامی است. در این بخش به معرفی برخی از غذاهای مضر برای بیماران دیابتی خواهیم پرداخت تا کمک شایانی برای کنترل این بیماری کرده باشیم. برنج سفید خطرناک ترین ماده ی غذایی برای دیابتی ها می باشد. برنج سفید کاربردی ترین نوع غذا در جهان است. اما مصرف آن برای بیماران مبتلا به دیابت مضر است و این افراد نباید بیشتر از حد مجاز و مقداری که پزشک توصیه کرده است، مصرف نمایند.

    از میوه های فصل به عنوان میان وعده استفاده کنید. علاوه بر این بیشتر از غذاهای حاوی سبزیجات استفاده کنید. از ماهی نیز بطور منظم استفاده کنید بسیاری از انواع ماهی ها نسبت به گوشت قرمز و ماکیان از درصد کمتری چربی اشباع و کلسترول برخوردارند. سالمون ، خال مخالی و شاه ماهی از جمله ماهی های غنی از امگا3 هستند که برای قلب بسیار مفید است. چنانچه سیگاری هستید ، سیگار را ترک کنید . ترک سیگار کمک به افزایش سطح HDL می کند . مزایای ترک سیگار تنها به این مورد ختم نمی شود . تنها 20 دقیقه بعد از ترک ، فشار خون شما کاهش می یابد . بعد از 24 ساعت ریسک حمله قلبی کاهش می یابد . بعد از یک سال ریسک بیماری قلبی به نصف زمانی می رسد که سیگاری بودید . بعد از 15 سال ریسک بیماری قلبی در شما با فردی که هیچگاه سیگاری نبوده است برابری می کند .

    این ماده غذایی کالری و چربی بالایی دارد و افرادی که از رژیمهای لاغری پیروی میکنند یا چربی خون بالایی دارند، بهتراست این ماده غذایی را از رژیم غذاییشان حذف کنند. طبع حلوا ارده گرم وتر است، و افراد گرم مزاج در صورت زیاده روی در مصرف حلوا ارده صورت و بدنشان جوش میزند. سرکه، ترشیجات و آب لیمو ترش مصلح حلوا ارده هستند و مصرف آنها مضرات این ماده غذایی را برای افراد گرم مزاج کاهش میدهد. درواقع ارزش غذایی حلوا ارده به دلیل روغن کنجدی است که برای تهیه آن استفاده میشود، این روغن سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مانند امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ بوده و فاقد چربیهای زیان بار است، اما متاسفانه برخی از کارخانهها برای تهیه این ماده غذایی روغن کنجد را با سایر روغنها مخلوط میکنند، درنتیجه ارزش غذایی آن کاهش مییابد. برای اطلاع از خواص روغن کنجد، پیشنهاد میکنیم مطلب «با روغن کنجد و خواص آن آشنا شوید» را مطالعه فرمایید. نظر شما چیست؟ به خاطر کالری بالا از مصرف حلوا ارده پرهیز میکنید یا به علت خواص بینظیری که دارد، آن را در رژیم غذایی خود جای میدهید؟ آیا شما از حلوا اردههای صنعتی در رژیم غذاییتان استفاده میکنید یا نوع سالم آن را که به شیوه سنتی تهیه شده ترجیح میدهید؟ فراموش نکنید نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر همراهان ستاره در میان بگذارید.

    بررسی وضعیت ایمنی در مقابل هپاتیت: به دنبال واکسیناسیون فرد علیه ویروس هپاتیت B، آزمایش HBs Ab جهت سنجش ایمنی فرد در مقابل ویروس نامبرده انجام می شود. ] توسط آزمایشهای Serum Transferrin و Serum ferritin صورت میگیرد. ] توسط آزمایشهای serum Cupper وurine Cupper و آزمایش serum Ceruloplasmin صورت میگیرد. بررسی وضعیت ابتلا به اختلال هایپراٌگزالوز توسط آزمایشهای Serum and Urine oxalate level تعیین میگردد. بررسی وضعیت ابتلا به سرطان کبد: سرطان کبد توسط آزمایشهای مختلف مانند Alpha-fetoprotein blood (AFP) test تعیین میگردد. ]: این وضعیت توسط آزمایشهای بررسی سطح آنزیمهای کبدی شامل AST(SGOT) ،ALT(SGPT)، ALP و γGT تشخیص داده می شود. در صورت بالا بودن آنزیمهای کبدی نمیتوان بصورت قطعی گفت که فرد مبتلا به کبد چرب است، لذا به روش ها و آزمایشهای تشخیصی دیگری نیاز دارد. این دستگاه ساخت شرکت Roche آلمان و دارای سیستم کالیبراسیون اتوماتیک می باشد که جهت انجام تست های HBV RT PCR و HCV RT PCR مورد استفاده قرار می گیرد.

    دلیل بررسی سطح چربی خون چیست؟ (3)
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 5
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 2
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 11
  • بازدید سال : 36
  • بازدید کلی : 1038
  • کدهای اختصاصی